0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Kantlarovski protivkandidat Rajevcu i Đoroviću?

Objavljeno: 07.12.13 u 12:52
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako je sve izvesnije da će bez obzira na rezultat današnjeg meča protiv Vojvodine Slaviša Stojanović napustiti klupu Crvene zvezde (pa čak i ako osvoji jesenju titulu sa timom) ovdašnji i mediji iz regiona već sada se bave mogućim naslednikom slovenačkog stručnjaka.

Više puta smo čuli imena raznih ovdašnjih stručnjaka među kojima se posebno ističu Milovan Rajevac i Goran Đorović kao najozbiljniji kandidati, međutim od petka za rivala su prema pisanju pojedinih ovdašnjih, ali i makedonskih medija, dobili Dragana Kantlarovskog.

Makedonski stručnjak je od dolaska na klupu Spartaka praktično preporodio tim iz Subotice što nije promaklo vodećim ljudima Crvene zvezde tačnije predsedniku Draganu Džajiću sa kojim je Kantlarovski već sarađivao u igračkim danima kada je nosio dres Crvene zvezde.

Pored toga podgoričke Vijesti tvrde da bi sa Kantlarovskim na Marakanu mogao da stigne i 23-godišnji crnogorski defanzivac Stefan Cicmil, ranije fudbaler Budućnosti, a sada član Spartaka.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter