0
Košarka

Duda ponovo protiv Žoca u gradskom derbiju?

Objavljeno: 07.12.13 u 14:01

ivkovic-obradovic

Nakon Željka Obradovića trenersku karijeru u Turskoj bi mogao da nastavi i sada već bivši selektor Srbije Dušan Ivković koji je prema pisanju pojedinih turskih medija već postigao dogovor sa Anadolu Efesom.

Prema tom dogovoru Ivković bi ekipu za koju trenutno od naših igrača nastupaju Duško Savanović i Tadija Dragićević preuzeo tek početkom sledeće sezone ili eventualno tokom ove takmičarske godine ukoliko bude potrebna šok terapija, mada se tim Oktaja Mahmutija nalazi na korak od plasmana u Top 16 fazu Evrolige.

Očigledno je dolazak Obradovića na klupu Fenerbahčea otvorio oči i drugim klubovima i otkrio im gde leži rešenje. Naime, prethodnih sezona tamošnji klubovi su ulagali veliki novac u igrače, ali su štedeli na trenerima što se ispoastavilo kao loš potez. Eventualnim dolaskom Ivkovića na klupu Efesa klub iz Istanbula bi automatski postao jedan od favorita u elitnom evropskom takmičenju.

Podsećamo da su Ivković i Obradović već vojevali u Atini vodeći Olimpijakos i Panatinaikos, pa bi im istanbulski derbi praktično bio repriza onoga što se prethodnih godina dešavalo u Grčkoj.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter