0
Fudbal

Di Marija dolazi, Falkao odlazi iz Monaka?

Objavljeno: 07.12.13 u 13:40

buskets-di-marija

Monako odnosno ruski gazda ovog kluba Dimitrij Ribolovljev očigledno nema nameru da prestane da troši novac za skupa pojačanja pa je tako već sada spremio 35 miliona evra za fudbalera madridskog Reala Anhela di Mariju koji bi tokom zimskog prelaznog roka trebalo da se preseli u Kneževinu.

Kako saznaje Marka pregovori dva kluba i igračevog menadžera već su daleko odmakli odnosno dogovrena je većina detalja pa se samo još čeka zvanična potvrda ovog transfera.

Argentinac u poslednje vreme dobija sve manje šanse u Realu, u koji je stigao pre tri godine iz Benfike, pa ne bi bilo iznenađenje ukoliko prihvati ponudu Monaka koji ima ozbiljnu nameru da postane veliki evropski klub.

Međutim, prema pojedinim iformacijama Radamel Falkao želi već u januaru da napusti klub zbog svađe sa trenerom Klaudijom Ranijerijem, a to će moći da uradi ukoliko zainteresovani klub Monaku ponudi obeštećenje od neverovatnih 100 miliona evra.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter