0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Bodiroga umesto Đurića?

Objavljeno: 07.12.13 u 09:22

Proslavljeni košarkaš Dejan Bodiroga uskoro će napustiti funkciju potpredsednika Košarkaškog saveza Srbije i doći na čelo Fudbalskog kluba Partizan.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Naime kako piše današnji Blic, priprema za smenu aktuelnog predsednika Dragan Đurića traju još od letos kada je bilo sukoba na relaciji predsednik – članovi uprave, a zbog samoinicijativne prodaje Aleksandra Mitrovića.

Od tada grupa ljudi pokušava da nađe pravog kandidata za Đuriđevog naslednika, a prvi izbor bio je bivši golmana Ivica Kralj koje je međutim prihvatio da se bavi samo sportskim sektorom. Potom, je kao rešenje na poziciji prvog čoveka u Partizna viđen Miroslav Bogićević, direktor koncerna “Farmakom“, ali se od te ideje odustalo zbog privatnih problema koje ima ovaj šabački biznismen.

Na kraju je kao rešenje ponuđen Dejan Bodiroga sa kim su već, prema istom izvoru, obavljeni preliminirani razgovori. Bodiroga ima podrušku od svog kuma Radomira – Baje Živanića, vlasnika “Verana” i kupca “Robne kuće Beograd”, koji je i sam u više navrata bio spominjan kao kandidat za predsednika Partizana.

Navodno, je Bodirioga u načelu prihvatio ovu ponudu, ali je prethodno zatražio i širu podršku, ne samo od Upravnog odbora i skupštine crno – belih već i od samog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

hotsport.rs/blic

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter