0
Domaći fudbal

U Partizanu očekuju zanimljivosti tokom zimske pauze

Objavljeno: 06.12.13 u 13:59
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Sa ove tačke gledišta, zimska pauza biće više nego interesantna. Ceh za bleda izdanja Partizana ove jeseni, platiće šef struke Vuk Rašović, a za njegovog naslednika prema pisanju srpskih medija biće imenovan Marko Nikolić sa kojim je dogovor već postignut.

Nije tajna da su iz redova aktuelnog šampiona Srbije zainteresovani za Nikolića koji ima važeći ugovor sa Vojvodinom do 2015. godine. Ali to nije sve. Pored smene na klupi crno – beli bi mogli da dobiju i novog sportskog direktora, pošto bi Alberta Nađa mogao da zameni Ranko Stojić. Predsednik Partizana Dragan Đurić rado bi na poziciji sportskog direktora video Stojića umesto Nađa, sa kojim nije u dobrim odnosima, piše “Informer”.

„Đurić i Nađ su u lošim odnosima i to više nije tajna, kao ni predsednikova želja da smeni direktora. Njegova želja je da angažuje Stojića, koji je u međuvremenu otišao iz Rada. Partizan je poslednjih godina angažovao mnogo igrača sa Banjice ili one kojima je Stojić bio menadžer, počev od Klea, preko Jovančića, Bogunovića, Brane Ilića, a najsvežiji primeri su Kojić, Luka, Malbašić. Postoji obostrana zainteresovanost da Stojić dođe u Humsku, ali pitaće se i Upravni odbor Partizana, koji u poslednje vreme nije baš naklonjen Đuriću“, rekao je neimenovani izvor ovih novina.

Sam predsednik crno-belih je negirao celu priču rekavši da su sve to budalaštine i kafanske priče.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter