0
AdmiralBet ABA Liga

Tepić stiže 14. decembra, Novak potpisuje na tri i po godine!

Objavljeno: 06.12.13 u 21:30

Partizan je u roku od tri dana odlučio da u ekipu dovede Jovana Novaka (19, 190), plejmejkera Vršca i juniorskog reprezentativca i vrati svog nekadašnjeg pulena Milenka Tepića.

Mladi organizator igre će nositi crno-beli dres u naredne tri i po sezone, potvrdio je sportski direktor Dragan Todorić.

“Napravili smo neki dogovor sa KK Vršcem, ali ne bih o detaljima. Mi smo veoma ozbiljan klub i ne bi „potpisivali” igrača, pa da naknadno iskrsne problem. To ne dolazi u obzir“, potvrdio je Šilobad za “Sport“.

Levoruki plejmejker može da se pohvali dobrim šutem sa distance, a prve košarkaške korake je napravio u Hemofarmu, ekipi sa kojom je osvojio juniorsku titulu Srbije u sezoni 2010/11. U KK Vršcu je bio kapiten, najmlađi u istoriji kluba. U tekućoj sezoni, prosečno je beležio 22.8 poena, 5.3 asistencije u KLS.

Milenko Tepić, nekadašnji reprezentativac Srbije, pošto odigra i pretposlednje evroligaško kolo u dresu Lijetuvos Ritasa takođe će obući crno-beli dres.

“Tako je dogovoreno, otprilike ga očekujemo sledeće subote 14. decembra“, kratko je rekao sportski direktor Partizana Todorić.

hotsport.rs/Novosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter