0
Domaći fudbal

Rašović: Analizirajte moj učinak nakon Čukaričkog

Objavljeno: 06.12.13 u 17:11
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener Partizana, Vuk Rašović, upozorio je svoje igrače da u poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige, protiv Čukaričkog, moraju da odigraju mnogo bolje i odlučnije nego protiv Spartaka u Kupu Srbije.

„Ovo je veoma bitna utakmica, treba polusezonu privesti kraju. Nije bilo dobro protiv Spartaka, moramo potpuno drugačije da uđemo u meč. Čukarički je najprijatnije iznenađenje ove sezone, vrlo su motivisani i znaju šta forsiraju u svojoj igri. Klub je dobro organizovan, dobro ih poznajem, verujem da će igrati poprilično agresivno“, rekao je Rašović.

Na pitanje da prokomentariše svoj učinak na klupi Partizana u jesenjoj sezoni, Rašović je rekao da analiza može da se radi tek nakon meča sa Čukaričkim:

„Sada stvarno nije momenat za takve priče. Moramo sačekati da prođe sutrašnja utakmica, pa tek onda se baviti analizama“.

Susret Čukaričkog i Partizana igra se u subotu od 15 časova na Banovom brdu. Podsetimo, crno-beli pre 15. kola imaju bod prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter