0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Pet trojki Kovača u Prištini

Objavljeno: 06.12.13 u 10:23

Košarkaši Krajove slavili su protiv Sigala u Prištini sa 83:72 u sedmom kolu Balkanske lige, a jedan od najzaslužnijih za taj trijumf bio je Mirko Kovač.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Krajova je nanela prvi poraz na domaćem terenu Sigalu, a Kovač je meč završio sa 17 poena, od čega je bilo pet trojki (5-9) i po tri skoka i asistencije.

U pobedničkom timu istakao se i Le Var Kortez Sils sa 24 poena, dok je odličan bio i Nemanja Marić sa 16 poena, četiri skoka i šest asistencija.

-Posle nešto lošijeg meča u Peći, bilo nam je važno da pokažemo reakciju i da odigramo dobro. U tome smo i uspeli. Od prvog do poslednjeg minuta smo kontrolisali meč protiv kvalitetne ekipe Sigala, pred prepunim tribinama u Prištini. Meč smo prelomili u trećoj deonici serijom trojki i do kraja smo pametnom igrom zadržali prednost. Ovaj trijumf je veoma važan pred seriju teških duela u rumunskom šampionatu – istakao je Mirko Kovač.

Kod Prištine, 14 poena je upisao Dardan Beriša, koji je imao i osam skokova i četiri asistencije.

Krajova je tako došla do treće pobede, uz koje ima četiri poraza, i trenutno drži četvrto mesto na tabeli. Sigal je na drugoj poziciji sa skorom 4-2, ali i utakmicom manje.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter