0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nikolić o interesovanju Partizana: Ma možda odem u Bajern!

Objavljeno: 06.12.13 u 18:38
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener Vojvodine Marko Nikolić izjavio je da će utakmica sa Crvenom zvezdom u 15. kolu Jelen Superlige biti teža nego ona pre dva dana u Kupu Srbije. POred toga, ljutito je odreagovao na pitanje novinara o ponovnim povezivanjem sa klupom Partizana.

Plasman u polufinale Kupa i pobeda od pre dva dana rezultatom 3:1 je arhivirana, a Novosađani se okreću prvenstvenom okršaju sa velikim rivalom.

“Sasvim sam siguran da će Zvezda, nakon što je ostala bez jednog trofeja, u ovu utakmicu uložiti sve što u ovom trenutku ima i kao klub i kao tim. Sigurno neizmerno žele pobedu protiv nas. Međutim, kao što sam i rekao posle utakmice četvrtfinala Kupa mi isto tako želimo da još jednom pobedom završimo polusezonu na način kako smo je počeli. Da bismo ostvarili taj cilj, moramo odigrati još bolje nego u sredu. Moramo biti podjednako motivisani, energični i sve ono što je u tada bilo dobro zadržati, a pojedine detalje u našoj igri podići na viši nivo“, izjavio je Nikolić.

Nikolić ističe da neće biti lako pobediti Zvezdu u tri dana da njenom stadionu, ali da to nije nemoguća mislija.

“Nije lako pobediti Crvenu zvezdu dva puta u roku od tri dana na njenom stadionu ali smatram da to i nije nemoguća misija. Igrači Vojvodine se na kraju polusezone nalaze u dobrom psihofizičkom stanju. Vratili smo sve one segmente u igri koji su bili preko potrebni, a to je pre svega želja da se igra timski, da se trči i radi jedan za drugoga, da se asistira, pokrivaju leđa jedan drugome … Sve to moramo da ponovimo i da na to dodamo još kvaliteta u našoj igri u smislu poseda lopte i realizacije šansi. Imam puno poverenje u momke, siguran sam da će smoći svu snagu i znanje i staviti ih na teren jer ne postoji više nijedan razlog da se čuvamo za nešto što dolazi iza nas.“

Pred kraj konferencije, Nikolić je ponovo upitan o mogućnosti da preuzme Partizan, ali je oštro demantovao i osudio takve priče između mečeva sa Zvezdom.

“Ne želim više uopšte da komentarišem takve vesti. O toj temi smo već više puta razgovarali, a sve sam rekao pre desetak dana. Ne treba biti mnogo pronicljiv i zaključiti kome ovog momenta odgovaraju takve priče, ko ih i odakle plasira. Uostalom, ko zna, možda u januaru preuzmem Bajern iz Minhena“, zaključio je Nikolić.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter