0
Evropske lige

Zaneti neće da bude trener

Objavljeno: 05.12.13 u 20:48

Kapiten Intera, Havijer Zaneti, odbacio je mogućnost da po okončanju igračke karijere nastavi da se bavi trenerskim poslom.

Iako je početkom avgusta proslavio 40. rođendan, legendarni Argentinac ne namerava da završava igračku karijeru koju je u Interu započeo davne 1995. godine.

‘Sada sam posvećen samo tome da ovu sezonu završim najbolje moguće, tek nakon toga ću razmišljati o budućnosti. Sve u svoje vreme’ – započeo je Zaneti, koji je u svojoj karijeri za ‘Neroazure’ odigrao 704 utakmica i postigao 17 golova, pa dodao:

‘Primarna želja mi je da budem koristan za ekipu. Još nisam odlučio šta ću raditi u budućnosti, siguran sam samo da ostanem u Interu. Tek kada dođe trenutak odlučiću šta da radim. Siguran sam jedino da ne vidim sebe u trenerskoj ulozi’.

I dok je Zaneti još uvek neodlučan, italijanski mediji spekulišu da će ‘Il Kapitano’ najverovatnije postati član Upravnog odbora Intera po završetku igračke karijere. Argentincu ugovor ističe narednog leta, a već je najavio da želi da produži saradnju sa klubom za još godinu dana.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter