0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Stanković išao na ‘aminovanje’ i kod ‘večitih’

Objavljeno: 05.12.13 u 17:14
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sve je izvesnije da će po završetku jesenjeg dela sezone u Jelen Superligi na mestu predsednika fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića, koji je najavio povlačenje, zameniti Dejan Stanković koji je već počeo da obilazi regionalne saveze kako bi saznao šta o tome misle čelnici srpskog fudbala.

Već danas Stanković, koji je nedavno okončao igračku karijeru, je u društvu Zorana lakovića, generalnog sekretara FSS, posetio i naša dva najveća kluba – Crvenu zvezdu i Partizan gde se sastato sa predsednicima Draganom Džajićem i Draganom Đurićem kako bi saznao šta oni misle o njegovoj kandidaturi.

Rekorder po broju utakmica u dresu reprezentacije Srbije pre svega je želeo da sazna da li je moguće pomirenje crveno i crno-belih odnosno da li bi u budućnosti moglo da bude manje konflikata između dva kluba tačnije da ih ne bude uopšte.

Stanković je odlučio da za sada ne daje izjave u vezi sa svojom kandidaturom tako da smo i ovog puta ostali bez odgovora iz prve ruke o čemu se tačno razgovaralo i kakvi su utisci nakon sastanaka.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter