0
Evropske lige

Gatuzo kritikuje Barbaru Berluskoni

Objavljeno: 05.12.13 u 10:00

Nekadašnji fudbaler Milana Ðenaro Gatuzo stao je na svoj specifičan način u odbranu  direktora tog kluba Adrijana Galijanija koji se nalazi pod velikim pritiskom da napusti tu funkciju.

Gattuso

Potpredsednica “rosonera” Barbara Berluskoni i ćerka Silvija Berluskonija zahteva da se dugogodišnji direktor Galijani smeni sa te funkcije, što se Gatuzu nije svidelo.

„Mislim da čovek kao što je Galijani zaslužuje više poštovanja zbog svega što je učinio i zbog rezultata koje je pravio svih ovih godina. Ne želim da izgovorim ovo, ali stvarno ne mogu da gledam žene u fudbalu“  rekao je Gatuzo.

Gatuzo je naglasio da je Juventus favorit za osvajanje Serije A, ali je pohvalio i igru Rome.

„Juventus je i dalje najveći kandidat za osvajanje Skudeta, ali i Roma igra sjajno ove sezone. Juventus ima odlično ukomponovan tim i veliku želju za pobedama. Nikad ne odustaju i to smo videli u meču sa Udinezeom kada su pobedili golom u poslednjem minutu“ zaključio je Gatuzo.

U svojoj igračkoj karijeri Gatuzo je za Milan nastupao 14 godina, tokom kojih je na 468 utakmica postigao 11 golova.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter