0
Fudbal

Brus gledao Ðorđevića

Objavljeno: 05.12.13 u 14:28

FOOTBALL : Nantes vs Monaco - Ligue 1 - 24/11/2013

Prethodnih dana, nedelja pa i meseci mnogo se pričalo i pisalo o tome gde bi Filip Ðorđeviæ mogao da nastavi karijeru pošto se reprezentativac Srbije dovodio u vezu sa brojnim evropskim klubovima, međutim prvi konkretan potez povukao je Hal Siti.

Naime, kako prenosi Miror menadžer „tigrova“ Stiv Brus je bio prisutan na meču između Nanta i Valensijena, odigranog u utorak, kako bi se na licu mesta uverio u kvalitete napadaè „kanarinaca“ koji se nažalost nije proslavio na tom duelu pošto je promašio jedanaesterac što se na kraju nije osvetilo njegovom timu koji je ipak trijumfovao.

Ðorđeviću, koji je na 16 ovosezonskih prvenstvenih utakmica postigao osam golova, narednog leta ističe ugovor sa Nantom, a kako nema nameru da potpiše novi januarski prelazni rok će biti poslednja prilika za francuski klub da zaradi nešto prodajom svog najboljeg igraèa.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter