0
Evroliga

Blat ne mora da traži novi posao

Objavljeno: 05.12.13 u 15:56

David Blatt

Uoči beogradskog duela sa Crvenom zvezdom govorkalo se da bi Dejvid Blat mogao da dobije otkaz u Makabiju ukoliko njegov tim ne trijumfuje u Pioniru pošto je „ponos Izraela“ pre toga doživeo nekoliko neprijatnih poraza u domaćem šampionatu, a pored toga oba puta je izgubio od Laboral Kuće.

Međutim, kako je klub iz Tel Aviva uz dosta sreće ipak uspeo da trijumfuje u Pioniru i tako došao na korak od plasmana u Top 16 fazu Evrolige i Blatov posao više nije pod znakom pitanja što je potvrdio i predsednik kluba Šimon Mizrahi rekavši da mediji i navijači neće voditi kadrovsku politiku kluba.

Eventualnim trijumfom protiv Lokomotive Kubanj u 8. kolu Evrolige Makabi bi i teoretski obezbedio plasman u narednu rundu Evrolige, dok u domaćem šampionatu mora pod hitno da dođe do pozitivnih rezultata pošto posle devet kola ima učinak od pet pobeda i četiri poraza što mu donosi tek deobu četvrtog mesta na tabeli.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter