0
Ostali sportovi

Novi poraz Partizana

Objavljeno: 04.12.13 u 21:30

rukomet-partizan-1314

Rukometaši Partizana izgubili su u Beogradu od beloruskog tima Brest Meškov sa 27:23 (10:12) u 12. kolu regionalne SEHA lige.

“Crno-belima“ je ovo 11. poraz, pa su i dalje na začelju tabele, dok je Brest ostvario četvrti trijumf u regionalnom takmičenju.

Najefikasniji u redovima domaćina bio je Matičić sa pet golova, a isto toliko za ekipu Bresta postigli su Markotić, Baranau i Karačić.

“U bitnim trenucima bili smo dekoncentrisani, bilo je i loših dodavanja u kontranapadu, pa je sve to doprinelo našem porazu. Ipak, igračima ne smemo ništa da zamerimo. Nije lako igrati protiv tima čiji su igrači kao reprezentativci osvojili sve medalje. Žao mi je samo što nismo iskoristili sve šanse koje smo imali“, rekao je trener Partizana Aleksandar Brković.

Partizan je tom utakmicom završio polusezonu u SEHA ligi, a takmičenje nastavlja 12. februara, kada na Banjicu dolazi tim Zagreba.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter