0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Nikolić o odlasku Jarua: Budala! Žalićemo se FIBA!

Objavljeno: 04.12.13 u 21:42
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener kragujevačkog Radničkog Miroslav Nikolić posle poraza od ruskog Spartaka u osmom kolu Evrokupa, tamošnjim novinarima objasnio je situaciju oko odlaska Jarua.

“Otišao je u SAD bez ikakvog objašnjenja. Igrao je odlično, klub je učinio sve za njega, ali je budala… Pre nego što je potpisao ugovor sa nama, on nije mogao da pronađe angažman. U svakom slučaju, žalićemo se FIBA za njegov slučaj“, konstatovao je Nikolić, a prenosi ruski portal sport-express.ru.

On se takođe osvrnuo na igru svoje ekipe.

“Moj tim nije odigrao dobro večeras, previše smo grešili u odbrani, a nismo imali ni kontrolu ofanzivnih skokova. Nastupili smo bez Jarua koji je bio veoma važan igrač za nas ove sezone, pa sam priliku morao da ukažem mladima Jevtoviću i Jankoviću. Sledi nam odlučujući meč sa Neptunasom i ako ne uspemo da se plasiramo u drugu fazu Evrokupa, imaćemo velike finansijske probleme“, istakao je Nikolić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter