0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Zvezda traži domaćeg centra

Objavljeno: 03.12.13 u 11:33
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić suočio se sa velikim problemom nakon povrede Luke Mitrovića u duelu sa Krkom pošto sada na centarskim pozicijima može da računa samo na Bobana Marjanovića i Ivana Radenovića jer je na spisku povređenih i Raško Katić koji je zaradio ozledu skočnog zgloba na meču protiv Makabija.

Zbog svega toga crveno-beli su u dilemi da li bi trebalo da se pojačaju jednim visokim igračem pošto mladi Dušan Ristić i Marko Tejić još uvek nisu spremni za evroligaške, ali ni utakmice ABA lige.

„Teško je očekivati da reagujemo do meča protiv Panatinaikosa koji je na programu već u petak. Ne želimo da ishitreno povučemo pogrešan potez i ako dovedemo nekoga želimo da to bude rešenje na duže staze. Zbog toga nam je pored igračkih potrebno da taj košarkaš poseduje i ljudske kvalitete i pomogućstvu da to bude domaći igrač. Kada sve to uzmemo u obzir jasno je da će biti teško pronaći takvog košarkaša, ali ako se pojavi reagovaćemo shodno našim mogućnostima“ – rekao je Radonjić za Žurnal.

Mladi stručnjak je dodao i da je neizvesno učešće Raška Katića na meču u Atini, ali da bi iskusni centar ipak mogao da bude uz tim kako bi makar pružio podršku saigračima.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter