0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanović: Protiv Vojvodine moramo bolje nego na Karaburmi

Objavljeno: 03.12.13 u 11:49
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da njegova ekipa protiv Vojvodine u četvrtfinalu Kupa Srbije mora da pruži mnogo bolju partiju nego u prvenstvenom duelu sa OFK Beogradom.

„Jasno da nas čeka teška utakmica, protiv iskusne ekipe koja je igrački dobro popunjena. Ako želimo da prođemo, moramo da pružimo maksimum i da igramo mnogo bolje nego protiv OFK Beograda“ – rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu crveno-belih, a prenosi agencija Tanjug.

Na pitanje kako zahtevi pojedinih igrača za raskid ugovora utiču na ekipu, Stojanović je rekao:

„Nije prijatno nikome od nas, jer nešto planiraš, a to se u toku noći sruši zbog nekog banalnog razloga. Mislim da bi na zimu trebalo da se podvuče crta i naprave nove smernice“.

Za kratko vreme u prethodnom periodu zahteve za raskid ugovora podneli su Filip Mladenović (koji bi od četvrtka trebalo d postane slobodan igrač pošto nije došlo do dogovora dve strane), Marko Vešović i Aleksandar Kirovski.

Stojanović je dodao i da ne razmišlja o tome da li će i nakon završetka jesenjeg dela ostati na klupi Zvezde.

„Nisam ja prava adresa za to pitanje, svoj posao radim maksimalno ozbiljno i moja želja u ovom trenutku je da pobedim u obe utakmice koje imamo do kraja jesenjeg dela sezone“ –  zaključio je Stojanović.

Crveno-bele, posle sutrašnjeg meča u Kupu sa Vojvodinom, u subotu očekuje i prvenstveni duel protiv novosadskih „lala“.

„Obe utakmice sa Vojvodinom su pođednako važne. Nadam se da ćemo nastaviti pobednički niz. Vojvodina je u dobroj formi, ali mi smo u još boljoj“ – jasan je bio Marko Petković, desni bek crveno-belih.

Meč četvrtfinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine igra se sutra od 17 sati u Beogradu.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter