0
Košarka

Sale sve bliže klupi ‘orlova’

Objavljeno: 03.12.13 u 08:43

sale-djordjevic

Nakon inicijalnog sastanka koji je obavljen prethodne nedelje čelnici Košarkaškog saveza Srbije ponovo su se sreli sa Aleksandrom Đorđevićem, koji važi za najozbiljnijeg kandidata za naslednika Dušana Ivkovića na klupi reprezentacije Srbije.

Prema saznanjima „Novosti“ na tom sastanku je iskazana obostrana želja sa saradnjom, a pored toga legenda srpske košarke je izložila svoj plan rada u narednom periodu odnosno svoju koncepciju rada i šta bi bili prioriteti.

Iako se u pojedinim medijima pojavila informacija da bi Đorđević imao godišnju platu od 200.000 evra iz KSS tvrde da oni nisu u mogućnosti da mu ponude toliki novac i da do sada ta tema uopšte nije pokrenuta.

Ukoliko do dogovora dođe zvanična promocija bi mogla da bude obavljena za desetak dana, s tim što bi Đorđević verovatno potpisao ugovor do 2016. godine odnosno bio bi selektor „orlova“ zaključno sa Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter