0
Domaći fudbal

FOTO: FKPARTIZAN

Multimedijalni Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.13 u 13:36
FOTO: FKPARTIZAN
FOTO: FKPARTIZAN

U cilju još brže, efikasnije i 24-časovne komunikacije sa svojim navijačima širom sveta, FK Partizan je u okviru “Sportbizz” konferencije 2013. godine, koja se održava na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu zvanično promovisao jedinstvenu multimedijalnu platformu u svetu, pod nazivom partizan.tesla.tc.

Obraćajući se studentima i medijima, direktorka marketinga FK Partizan gospođica Snežana Filipović zajedno sa docentom psihologije profesorom dr. Gordanom Nikić, objasnila je značaj platforme za razvoj domaćeg, ali i svetskog sporta.

„Mnogobrojnim akcijama u 2013. godini, a posebno postavljanjem ove multimedijalne platforme FK Partizan je još jednom pokazao da je rame uz rame sa velikim svetskim klubovima. Cilj ove multimedijalne platforme je da se svim navijačima i simpatizerima FK Partizan širom sveta omogući da 24 sata budu uz svoj voljeni klub, koristeći najednostavnije stare telefone ili novu generaciju tzv. „pametnih“ telefona, ili tablet računara nezavisno od operativnog sistema: Andriod, iOS, Linux, Windows mobile, Symbian itd.“ – kazala je Snežana Filipović.

Platforma ima za cilj povezivanje i postavljanje multimedijalnih informacija, tekstova, fotografija, audio, i video zapisa, kao i međusobnu komunikaciju navijača i simpatizera FK Partizan iz zemlje i inostranstva.

„Platforma Partizan.tesla.tc nam omogućava da odmah možemo da pogledamo najnovije vesti i tabelu, da pratimo rezulatate, galeriju, i golove, kao i istoriju kluba, igrače… Stalnom interakcijom daje nam mogućnost osvajanja nagrada, ali i međusobno komuniciranje sa navijačima i igračima svog kluba. Tekstualna poruka nije ograničena brojem ukucanih karaktera“ – pojasnila je Snežana Filipović.

Docent dr. Gordana Nikić istakla je da će mnogi evropski klubovi sa realizacijom ovog projekta krenuti tek posle FK Partizan i da on predstavlja sublimaciju svega najboljeg do sada urađenog u svetu.

„Bilo je posebno zadovoljstvo raditi na ovom projektu, posebno ako znamo koliko je dobro urađen i koliko se iz časa u čas ažurira Partizanov sajt – www.partizan rs. Sada će sajt www.partizan.rs biti predstavljen i kroz projekat partizan.tesla.tc i pružiće mogućnost da na brz i najeftiniji način pratite Vaš omiljeni klub kroz 725 mobilnih operatera u Svetu“ – kazala je Nikićeva.

Partizan poziva sve sovje navijače da se priključe i pozovu svoje prijatelje jednostavnom registracijom na partizan.tesla.tc! Pronađite aplikaciju ‘Novi navijač’ i registrujte se!

hotsport.rs/partizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter