0
Evropske lige

Kasiljas: Ronaldo je najbolji na svetu

Objavljeno: 03.12.13 u 22:03

iker-kasiljas-spanija

Igrač sa najvećim stažom u Real Madridu, Iker Kasiljas, otvoreno je govorio o svom timu, Kristijanu Ronaldu i dometima madridskog giganta ove sezone.

„Kristijano je zaslužio sve pohvale i nagrade koje mu pristižu ovih dana. Neprikosnoven je i najbolji na svetu, on čini da naš tim bude blizu ostvarenja zacrtanih ciljeva, koje ćemo nadam se ostvariti za par meseci“, rekao je Iker.

„Ceo tim naporno radi a Ronaldov kvalitet doprinosi tome. Već 11 godina čekam na titulu u Ligi šampiona i zaista mislim da bi tim ove sezone mogao da ovo izgura do kraja, zaslužili smo“, dodao je iskusni golman španske reprezentacije.

Nesumnjivo, Ikera čeka naporan nastavak sezone, pre svega radi povratka među stative, gde je bio standardan do početka ove kalendarske godine, ali i zbog Svetskog prvenstva na kojem će naredne godine braniti titulu osvojenu 2010. godine u Južnoj Africi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter