0
Ostali sportovi

FOTO: VK RADNIČKI

Jovović: Idemo na pobedu protiv Partizana

Objavljeno: 03.12.13 u 11:57

jovovic

Trener vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Dejan Jovović rekao je da je prednost njegove ekipe u utakmici sa Partizanom u Ligi šampiona domaći teren i da će njegov tim ići na pobedu, kako bi uvećao šanse za plasman na završni turnir.

„Idemo na pobedu i u predstojećoj utakmici, posebno što će nam posle brejka protiv Galatasaraja, prema našim računicama, sve pobede na domaćem terenu biti dovoljne za plasman na ‘fajnal-siks’. Neće biti lako, jer moramo da se dobro psihološki pripremimo posle poraza u Superkupu Evrope“ – rekao je Jovović, prenosi agencija Beta.

Vaterpolisti Radničkog u sredu od 20 sati igraju u Kragujevcu protiv Partizana, utakmicu 2. kola Grupe B u Ligi šampiona. U prvom kolu Radnički je u Istanbulu pobedio Galatasaraj sa 11:7, dok je Partizan na gostovanju izgubio od Breše sa 6:11.

Radnički je u subotu u Bečeju igrao protiv Crvene zvezde za trofej Superkupa Evrope i izgubio sa 9:8.

„Imamo kvalitet i iskustvo da odigramo predstojeće duele na vrhunskom nivou. Prednost je što igramo na svom bazenu i nadam se da ćemo imati barem približnu atmosferu onoj koju je Zvezda imala u Bečeju, gde se videlo koliko znači podrška sa tribina“ – dodao je Jovović.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter