0
Fudbal

Još jedan ‘kraljević’ postaje ‘tobdžija’

Objavljeno: 03.12.13 u 11:12

morata-real

Nakon Mesuta Ozila još jedan fudbaler Reala mogao bi karijeru da nastavi u londonskom Arsenalu pošto je Arsen Venger u svom timu želi Alvara Moratu.

Mladi Španac, za kojeg nema previše mesta u prvom timu „kraljevskog kluba“ bi došao među „topdžije“ za počtak kao pozajmljeni igrač s tim što bi Arsenal po okončanju sezone verovatno mogao da otkupi njegov ugovor.

Odličan početak sezone za ekipu Arsenala koja suvereno drži prvo mesto na tabeli Premijer lige automatski je povećao i apetite u londonskom klubu pa je stoga i logično da Venger želi da pojača konkurenciju kako bi imao što više kvalitetnih igrača na raspolaganju u dugoj sezoni ui kojoj se klub bori na više frontova.

Morata je do sada u ovoj sezoni odigrao 12 utakmica za Real u svim takmičenjima i pri tome je postigao dva pogotka. Ukoliko dođe do dogovora dva kluba transfer bi bio obavljen tokom januara.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter