0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Brković: Imamo šansu protiv Belorusa

Objavljeno: 03.12.13 u 15:04
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Rukometaši Partizana i Brest Meškova ukrstiće u sredu koplja na utakmici 12. kola Gasprom Južni tok lige. Utakmica se igra od 18 sati na Banjici, uz direktan prenos na RTS 2. S obzirom na to da je beloruska ekipa stigla u ponedeljak Beograd, konferenciji za medije pored trenera i igrača crno-belih Aleksandra Brkovića i Miloša Kostadinovića,  pristustvovao je i trener Brest Meškova, Željko Babić.

„Moj prvi zadatak je da psihološki povratim svoju ekipu posle dve teške utakmice i ispadanja iz evropskog Kupa od Berlina. Ako to ne uspem, bićemo u problemu. Moramo da igramo defanzivno i da pokušamo da trčimo više nego što Partizan trči. Domaćin je mnogo napredovao u odnosu na početak sezone, mnogo više sad slušaju trenera nego pre dva meseca. Postali su opasan tim s kojim ćemo sutra sigurno igrati jednu tešku utakmicu“ – kazao je Babić.

Za razliku od Brest Meškova, koji u ovaj meč ulazi posle dva teška susreta, crno-beli 12. kolo dočekuju nakon tri odlično odigrane utakmice.

„Jasno je da je Brest favorit, po iskustvu i sastavu tim. Ali, na osnovu onoga što smo prikazali u poslednje vreme, možemo da tražimo svoju šansu u ovoj utakmici. Ako pokažemo kvalitet koji smo pokazali na ove tri utakmice protiv Vojvodine, Vardara i Lovćena – biću zadovoljan“ – rekao je trener Partizana, Aleksandar Brković.

Sa dva trenera složio se i kapiten crno-belih, Miloš Kostadinović.

„Naša mlada ekipa počinje da igra na nivou kojim svi možemo biti zadovoljni. Meškov je sjajna ekipa, skup reprezentativaca, favoriti su sugurno, ali mi ćemo se boriti protiv toga“ – jasan je Kostadinović.

hotsport.rs/rkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter