Najbolja srpska Skijašica, Nevena Ignjatović, pridružila se humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za pomoć Ani Živković, asistentkinji na kragujevačkom FILUM-u.

Podsetimo, Ana je u septembru operisana zbog tumora ilijačne kosti i tom prilikom je humanitarnom akcijom za potrebe postoperativnog lečenja prikupljeno 44 290 dinara.


S obzirom na to da je za tretmansko lečenje mlade asistentkine potrebno još novčanih sredstava, akciji se priključila i skijašica Nevena Živković koja je sredstva prikupila prodajom svoje ski opreme koju je koristila na Olimpijskim igrama u Vankuveru, kao i na drugim takmičenjima proteklih sezona.

“Želim od srca da se zahvalim svima koji su kupili moju opremu i na taj način odlučili da mi pomognu da skupimo novac i pomognemo Ani. Naročitu zahvalnost dugujem svojim prijateljima, Mihailu Dudašu, Ivici Kralju i Ivanu Zeljkoviću Zeki zbog pružene podrske. Ipak, ovo nije kraj akcije prikupljanja sredstava, želim da pozovem sve koji su u mogućnosti da pomognu da novac uplate na Anin žiro račun.” – ispričala je presrećna Ignjatovićeva.

 

hotsport.rs