0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Dosta je, idem kod Vučića, obećao je da će pomoći

Objavljeno: 02.12.13 u 22:30
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener kragujevačkog Radničkog Miroslav Nikolić već nedeljama apeluje za finansijsku pomoć njegovom timu, a prema njegovim poslednjim najavama konkretna stvar mogla bi da se dogodi već u narednim danima.

Ekipa Radničkog iz Kragujevca sve više tone na tabeli ABA lige, ima samo tri pobede u prvih deset kola, ali zato su na korak od plasmana u narednu rundu Evrokupa.

“Umorni smo, ali ne predajemo se… Ne tražim alibije za poraze u regionu. Međutim, imamo mali fond igrača, koji je kvalitativno umanjen odlaskom Jarua. Pa, čovek je imao 20 poena i 15 skokova u rukama. Kažu, pa što se ne pojačamo? Pa kako kada nam preti presuda FIBA o nekim neisplaćenim platama. Ni sam ne znam kako se više dovijamo da platimo. Iz privatnih izvora sam našao sredstva da sačuvam Jarua, koliko sam mogao. Kada kažem da nemamo novca, ne pričam zbog sebe, jer ja nisam bitan, već zbog ovih momaka ovde. Postavili smo klub u Kragujevcu, uveli ga u Evropu… Radimo na ho-ruk, ali, ne možemo više“, izjavio je Nikolić i potvrdio da je tražio pomoć Vlade.

“Trebalo bi u četvrtak, po povratku iz Sankt Peterburga, da se vidim sa prvim potpredsednikom Aleksandrom Vučićem, koji je obećao da će pomoći. Nadam se da ću na razgovor doći kao trener ekipe koja se plasirala u sledeću fazu Evrokupa. Mojim momcima nije lako, ali potrudićemo se da u Rusiji pobedimo. Nastavljamo da se borimo“, istakao je Nikolić.

hotsport.rs/Novosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter