0
Domaći fudbal

FOTO; STARSPORT

Malbašić: Priznajem, grešio sam

Objavljeno: 02.12.13 u 21:53

Filip-Malbasic

Fudbaler Partizana Filip Malbašić priznao je da je grešio od dolaska u Humsku i potvrdio da pruža maksimum na treninzima kako bi dostigao najbolju formu.

Od kako je letos stigao među crno-bele sa pozajmice iz nemačkog Hoefnhajma, Malbašić je često bio na meti kritičara zbog navodno čestih noćnih izlazaka.

“Kada sam došao u Partizan, od mene se mnogo očekivalo i moram da priznam da sam najveći krivac zbog svega što se izdešavalo. Imao sam problema sa kilažom, a priča o izlascima i noćnom životu je bila napumpana. Pojavila se u najgorem trenutku, posle derbija, iako se sve to događalo mnogo ranije“, izjavio je Malbašić i negirao da razmišlja samo o povratku u Bundesligu, odnosno svoj klub Hoefnhajm.

“Tražio sam sredinu u kojoj bih mogao da igram, jer su mi potrebne utakmice, a Partizan je klub o kojem sanjaju svi od malih nogu. Jesam pravio određene greške, na sreću, i naučio sam nešto iz tih grešaka. Dozvao sam se pameti, stručni štab mi je ponovo ukazao priliku i verujem da je neću tako lako ispustiti“, istakao je Malbašić.

On je nakon povrede Andrije Živkovića, dobio šansu na utakmici protiv Spartaka, gde se nazirala njegova sve bolja forma.

“Šansu sam dobio baš iznenada, pošto se Andrija Živković povredio na zagrevanju. Imao sam sreću da smo kao tim odigrali jednu od najboljih utakmica ove jeseni, a lično mogu da budem zadovoljan učinkom. Jedino je nedostajao gol, ali ako ovako nastavim, doći će i taj aspekt na svoje mesto“, zaključio je Filip Malbašić.

hotsport.rs/Novosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter