0
Košarka

Kovač: Iz Patrijaršije po pobedu

Objavljeno: 02.12.13 u 23:57

kosarka-lopta01

Balkanska liga je ove sezone bez srpskih timova, zbog prijema kosovskih klubova Peje iz Peći i prištinskog Sigala.

Srpski predstavnici u ovoj ligi brane boje rumunske Krajove, a upravo će u utorak od 19 časova odigrati prvu utakmicu na Kosovu. Igrači Mirko Kovač i Nemanja Marić i trener Miša Nisić stigli su u Peć na gostovanje ekipi Peje. Rumunski tim će biti oslabljen zbog izostanka sjajnog plejmejkera Radeta Džambića, koji je ostao u Rumuniji zbog povrede.

-Iako Peć do sada nije zabeležili pobedu u Balkanskoj ligi radi se o dobroj ekipi koju predvodi bivši igrač Partizana Frederik Haus. Pogotovo dobro igraju na domaćem terenu, gde im navijači daju podršku tokom celog meča – kaže Mirko Kovač, bivši košarkaš Crvene zvezde.

Ekipa je stigla u Peć, a Kovač ističe da je sve uobičajeno. Za utorak pre utakmice planirano je da srpski trio poseti Pećku patrijaršiju.

– Nadam se da će na terenu sve proteći sportski i korektno i da ćemo se mi radovati na kraju. Atmosfera u ekipi je dobra. Igramo utakmice svaka tri dana, ritam je naporan, ali šta je tu je. Dobro radimo i nadam se da ćemo to pokazati na ovoj utakmici u Peći, ali i u četvrtak u Prištini, kada gostujemo Sigalu – poručuje Mirko Kovač, prvotimac rumunske Krajove.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter