0
Fudbal

Komazec se golovima preporučio Nemcima

Objavljeno: 02.12.13 u 15:21

Fudbaleri Sarajeva pobedom od 3-0 nad Leotarom uspešno su završili jesenji deo prvenstva Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Prvi gol na utakmici postigao je srpski fudbaler Nikola Komazec koji je bio jedan od najzaslužnijih što tim sa Koševa trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli.

26-godišnji centarfor postigao je čak ukupno 14 golova, od toga 10 u prvenstvu od ukupno 26 koliko su Sarajlije zabeležile ove jeseni. Komazec trenutno deli drugu poziciju na listi najboljih strelaca sa Stokićem iz banjalučkog Borca, a iza Vagnera iz Širokog Brijega, koji ima jedan pogodak više.

Komazec je tako svojim golovima podigao ekipu Sarajeva, što nije prošlo nezapaženo. Pojavilo se interesovanje više kluba iz inostranstva, gde bi možda najprimamljiviji bio odlazak u Nemačku. Za nekadašnjeg igrača Hajduka iz Kule, nemački klubovi su se interesovali još letos, a tada su postojale opcije i da karijeru nastavi u Rusiji, Belgiji ili Austriji.

Srpski fudbaler je karijeru počeo u Kuli, nakon čega je bio član Petrolula i Maribora, a drugi deo prethodne sezone proveo je na Tajlandu, braneći boje Supanburija.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter