0
Evropske lige

Inijesta: Barselona mora biti konkretnija u završnici

Objavljeno: 02.12.13 u 11:30

Sjajni vezista Barselone, Andres Inijesta, bio je izuzetno nezadovoljan nakon poraza svog tima u duelu sa Atletik Bilbaom (1:0) u 15. kolu španske Primere.

Katalonci nisu uspeli da se oporave od teškog poraza od Ajaksa u okviru Lige šampiona sredinom nedelje, pa su u duelu sa Baskijcima upisali i drugi uzastopni neuspeh. Jedan od najnezadovoljnijih u taboru Barselone bio je upravo 29-ogodišnji Inijesta:

„Porazi se uvek dešavaju sa razlogom, ali nikako ne možemo porediti utakmice protiv Ajaksa i Atletik Bilbaa. Protiv Baskijaca smo igrali dobro tokom čitavog prvog poluvremena, držali loptu u svom posedu i kontrolisali igru. Bili smo dobri i u nastavku, sve do tog gola Ikera Muniaina koji nas je u potpunosti presekao. Pokušali smo da se vratimo u meč, ali jednostavno nismo uspeli u tome. U nastavku sezone ćemo morati da budemo znatno konkretniji i efikasniji pred golom rivala ukoliko želimo da ostvarimo postavljene ciljeve za ovu sezonu“.

Nakon 15. odigranih kola u Primeri Barselona je i dalje na prvoj poziciji sa 40 osvojenih bodova, koliko ima i drugoplasirani Atletiko Madrid koji ima nešto slabiju gol razliku. Trećeplasirani Real je nakon ovog kola prišao vodećem dvojcu na svega 3 boda zaostatka.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter