0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Lovernj: U Fenerbahče ide moj brat blizanac, ako ga imam

Objavljeno: 01.12.13 u 10:00
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U subotu je društvenim mrežama kao munja prostrujala vest da se krilni centar Partizana Žofri Lovernj seli u Fenerbahče kod Željka Obradović, a sve špsle poruke koja je poslata na Tviter nalog francuskog reprezentativca „Dobrodošao u Istanbul“.

Međutim, strahovanja navijača Partizana da bi mogli da ostanu bez još jednog važnog šrafa u svojoj mašineriji vrlo brzo su otklonjena i to iz prve ruke.

„Ne znam šta zna ovaj Turčin koji me prati, ali osim u slučaju da imam brata blizanca sa istim imenom, mogu da kažem da nisam potpisao za Fenerbahče“ – poručio je Lovernj, navijačima Partizana.

Kada se pojavila ova dezinformacija mnogi navijači Partizana su se setili „slučaja Nikola Peković“, pošto je na sličan način Željko Obradović crnogorskog reprezentativca takođe u sred sezone odveo u Panatinaikos pošto crno-beli nisu mogli da odbiju milionsku ponudu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter