in , ,

Emir Bekrić se sprema za nove izazove

bekric-pripreme-tenerife

Emir Bekrić otputovao je na pripreme na Tenerife sa svojim trenerom Mirjanom Stojanović, sparing partenerom Milošem Raovićem, perspektivnim trkačem i ovogodišnjim finalistom na Prvenstvu Evrope za juniore/ u Rijetiju na 400m i sa svojim fizioterapeutom.

“Mi smo otišli na pripreme zbog treninga. U Srbiji je hladno, sneg pada i ne postoje uslovi za trening za Emirovu discipinu 400m prepone. Nemamo dvoranu, nemamo uslove za tehničke discipline i za produženi sprint. Pokojni Prof. Aleksandar Marinković govorio je da uvek treba „ići za suncem“ pa tako i mi krenusmo put sunca na Tenerefe. Sa nama je naš najbolji trenutno četristometraš Miloš Raović i fizioterapeut Dimitrije
Kovač koji doprinosi kvalitetu treninga i oporavku. Pripreme teku u odličnim uslovima, po prelepom vremenu i nadamo se da će tako biti do našeg povratka.


U sledećoj sezoni za ovo dvoje takmičara najvažnije je Prvenstvo Evrope za seniore/ke u avgustu u Cirihu. Izgleda daleko ali pripremni period je najvažniji za dobru formu, rezultat i plasman” – izjavila je Mirjana Stojanović.

Posle jako uspešne sezone, osvojene bronzane medalje na Svetskom prvenstvu i obaranju nacinalnih rekorda u disciplini 400m prepone, Emir ima samo još veće apetite i želje za radom i napretkom.

hotsport.rs/ASS

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Ping-pong Kobi (VIDEO)

Totehnem ‘krade’ Kapela Rusima?