0
Fudbal

Skols: Engleska ne može da osvoji Svetsko prvenstvo

Objavljeno: 30.11.13 u 13:34

Bivši fudbaler Mančester Junajteda, Pol Skols, rekao je u izjavi za novinare da Engleska nema snage ni kvaliteta da osvoji Svetsko prvenstvo u Brazilu narednog leta.

Naime, 39-ogodišnji Skols je istakao da je poprilično pesimističan kada je u pitanju nastup Engleske na predstojećem Mundijalu. Iako su izabranici Roja Hodžsona završili kao prvoplasriani u grupi H i izborili direktan plasman, porazi od Čilea i Nemačke u poslednje dve prijateljske utakmice u 2013. godini pokvarili su opšti utisak o kvalitetu reprezentacije.

„Geri Nevil nije želeo da kaže da nemamo šanse, ali ja ću vam to reći. Biće jako teško osvojiti Svetsko prvenstvo. Imamo fenomenalne pojedince, poput Stivena Džerarda i Vejna Runija, ali mislim da kao tim nemamo potreban kvalitet. Moraćemo da budemo ispred Brazila, Argentine, Čilea, Španije, Italije, Nemačke, ukoliko želimo da budemo najbolji. Uvek imam utisak da kada Engleska igra protiv velikih reprezentacija nemamo čemu da se nadamo. Dobri smo protiv Poljske i Ukrajine, njih uvek možemo da dobijemo. A onda dođe neko malo jači i izbaci nas“ – ispričao je Skols.

Podsetimo, legendarni fudbaler Mančester Junajteda je odigrao 66 mečeva u dresu reprezentacije Engleske pre nego što je odlučio da se povuče 2004. godine.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter