0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Oporavili smo se od šoka i morali da pobedimo

Objavljeno: 30.11.13 u 22:45
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je ekipa na meču sa Krkom uspela da se oporavi od šoka zbog povrede Luke Mitrovića i stigne do važne pobede.

“Pre samo dva dana igrali smo težak meč sa Makabijem na kom smo poraženi. Znali smo da je Krka oslabljena, ali smo očekivali težak duel. Povreda Mitrovića u drugoj četvrtini je uticala na ekipu i definitivno nas poljuljala. Ipak, oporavili smo se od šoka, uspeli da pokažemo karakter i u trećoj deonici prelomili meč. Ovo je važna pobeda, ali je pala u drugi plan zbog povrede Mitrovića“, izjavio je Radonjić.

Podsetimo, Mitrović je zbog teške povrede kolena hitno operisan i transportovan za Beograd. 

Trener Krke Aleksandar Džikić takođe je bio potresen povredom Mitrovića.

“Moja ekipa je imala dosta problema sa povredama, ali smo uspeli da pružimo otpor Zvezdi, koja je trenutno najbolji tim u Jadranskoj ligi. Nažalost, ovo je druga utakmica Krke zaredom u kojoj se povređuje protivnički igrač. Nadam se da će se Mitrović što pre vratiti na parket“.

hotsport.rs/Tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter