0
Evropske lige

Džerard: Ako sam prosečan zašto je Junajted dva puta želeo da me dovede?

Objavljeno: 30.11.13 u 13:12

Kapiten Liverpula, Stiven Džerard, konačno je odgovorio na kritike doskorašnjeg trenera Mančester Junajteda, Ser Aleksa Fergusona, kako ne spada u red vrhunskih svetskih fudbalera.

Legendarni fudbaler “redsa” uzvratio je Škotu tako što ga je podsetio na neka davna vrememena, kada je definitivno želeo Džerarda u svom timu:

„Bio sam na probi u Mančester Junajtedu kada sam imao 13 godina i još tada sam dobio ponudu da potpišem sedmogodišnji ugovor. Veoma poštujem Aleksa Fergusona i sve što je uradio za fudbal je fantastično, to je i jedan od razloga zašto se njegova autobiografija tako dobro prodaje. Ipak, bio sam iznenađen i povređen delom koji je posvetio meni i u kojem je istakao da nisam vrhunski fudbaler. Ipak, ne muči me nesanica zbog toga, svako ima pravo na svoje mišljenje. Pokušao je da me dovede i u sezoni 2002/2003, opet da zaigram u Mančester Junajtedu. Očigledno je da sam odbio, ne prihvatam kritike srcu, ali me boli jer ga izuzetno poštujem. Ako sam prosečan igrač zašto je dva puta želeo da me dovede?“

Kapitena Liverpula se zatim osvrnuo i na priče o mogućem prelasku na „Stamford Bridžu“ 2005. godine:

„I Čelsi je u dva navrata, 2005. i 2006. godine, pokušavao da me dovede. Ja sam oduvek bio navijač Liverpula, ali moram priznati da sam se zamislio pred ovim ponudama jer su se tada velike stvari dešavale u Čelsiju. Ulagano je mnogo novca u pravljenje tima, dok se Liverpul mučio i prolazio kroz uspone i padove sa Rafom Benitezom. Priznao sam vam da sam se tada razmišljao, ali sada mogu iskreno da vam kažem, pravo iz srca, da je najbolja moguća odluka što sam odlučio da ostanem u klubu koji volim“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter