0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Ovakva igra pokazuje da ništa nije gotovo, navijači podržite nas!

Objavljeno: 29.11.13 u 00:10
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević čestitao je svojim momcima na odličnoj partiji protiv Nantera i istakao da po rezultatu nema razloga za slavlje, ali da može biti prezadovoljan zalaganjem svog tima.

Crno-beli su u neizvesnoj završnici propustili priliku da zabeleže ključnu pobedu u borbi za plasman u sledeću rundu, pa će morati da pobede Budiveljnik i CSKA kod kuće ukoliko žele da prođu dalje.

“Gledaoci u Parizu i oni koji su pratili putem malih ekrana košarkašku predstavu Nanter – Partizan imali su prilike da uživaju u lepoti košarke, u odličnoj odbrani, bacanju za loptu promenama rezultata, neizvesnoj završnici. Naravno razloga za slavlje puno više imao je Nanter koji je dobio utakmicu. Kao i uvek kada se to desi sa minimalnom koš razlikom, u ovako važnom meču, naravno da nismo srećni, ali moramo da održimo vezu sa realnošću i da kažemo da su se igrači borili za svaku pohvalu, ja sam zaista ponosan na njih. Naravno naša smanjena klupa i rotacija sad prozivodi i veći broj izgubljenih lopti, imali smo 22, i omogućili protivniku da ima čak 14 skokova u napadu“, rekao je Vujošević i dodao:

“Mi smo u okviru nekih svojih mogućnosti igrali do poslednjeg atoma snage i ja sam, što se igrača tiče, veoma zadovoljan. Znam da je za klub utakmica bila izuzetno važna, međutim pozivam navijače na meč sa Olimpijom koja se vratila u formu, pogotovu sa Budiveljnikom, jer evropska sezona za nas nije gotova stvar, što pokazuje i igra od večeras. Zahvaljujem se i svim onim navijačima Pratizana koji su došli, od ljudi koji rade ovde i onih koji su došli iz drugih mesta, pa čak i iz Beograda da podrže ekipu u ovako važnom trenutku. Ta energija se prenela i na tim i mislim da im nismo ostali dužni što se zalaganja tiče“, istakao je trener crno-belih Duško Vujošević.

hotsport.rs/kkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter