0
Domaći fudbal

Vasiljević: Imamo i mi svoje adute

Objavljeno: 29.11.13 u 18:23

ofk beograd

Na konferenciji pred utakmicu koju OFK Beograd igra se Crvenom zvezdom, Saša Kljajić, trener „romantičara“ i Nikola Vasiljević kapiten ekipe su odgovarali na pitanja novinara.

„Dolazi Zvezda i utakmica jesta značajna, ali i svaka druga ima svoju važnost. Možda je veća medijska pažnja usmerena na ovaj susret, ali cilj OFK Beograda je uvek isti. Uobičajeno smo se pripremali za sutrašnji susret i spremno dočekujemo gradskog rivala“, izjavio je Kljajić.

Zbog žutih kartona eč protiv crveno-belih će propustiti Golubović i Dražić.

„Svi igrači su spremni, osim Golubovića i Dražića koji imaju žute kartone. Očekujemo da u izuzetnoj fudbalskoj predstavi odigramo na dobrom nivou, a mlad tim OFK Beograda pokaže sav svoj raskošan talenat“, rekao je trener OFK Beograda.

Nikola Vasiljević ima iskustva u mečevima sa Zvezdom, a i dobar bilans.

„Motivisani svi do jednog ulazimo u meč. Ne pretimo Zvezdi, jer gost svakako ima odličan tim. Međutim, imamo i mi svoje adute koje u sutrašnjem meču možemo da iskoristimo, kako bismo osvojili bodove. Pod adutima mislim kompletan tim i ako budemo delovali skladno, uz smanjenje grešaka iz prethodnih susreta na minimum, verujem da možemo da se radujemo na kraju pred vernim navijačima“, zaključio je Vasiljević.

Saša Klajić je analizirao igru Zvezde.

„Pristup analizi je bio kao i kod ostalih rivala. Bez izdvajanja pojedinaca, jer sutrašnji gost ima dosta dobrih igrača koji mogu da napadnu, ali su sigurno i tim koji ima svojih mana, koje bismo mogli da iskoristimo, kako bismo se napravili pozitivan rezultat“, konstatovao je Kljajić.

hotsport.rs/ofkbeograd.co.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter