FOTO:STARSPORT
in , ,

Nađ: Stojković odlazi iz Partizana

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Izgleda da je došlo vreme da se Vladimir Stojković i Partizan rastanu! Reprezentativni čuvar mreže, koji je za tri godine u Humskoj postao legenda ”crno-belih”, putem društvenih mreža indirektno je potvrdio svoj odlazak, ali posle izjave sportskog direktora Alberta Nađa jasno je da je rastanak vrlo blizu.

„Voleo bih da Stojke ostane, međutim, to u ovom trenutku nije realno. Jedno su želje, a mogućnosti nešto sasvim drugo. Podsećam da je Vladimir još letos imao dozvolu da nas napusti, ali je ostao, baš iz razloga što nije uspeo da pronađe klub u inostranstvu“ – rekao je Albert Nađ, a prenose ”Novosti”.

Stojković je sasvim sigurno bio jedan od najboljih igrača Partizana ove jeseni, ali crno–beli neće biti oslabljeni među stativama pošto je već mesec dana u punom trenažnom procesu i Milan Lukač. Pored Stojkovića, ”crno-bele” bi mogli da napuste Brašanac i Volkov.

„Razgovarao sam sa Brašom i Vladom i još ćemo pričati na tu temu pošto obojica imaju drugačije planove“ – otkrio je sportski direktor crno-belih, koji se suočava sa ozbiljnim problemom jer ugovori sa Partizanom na leto ističu Stankoviću i Obradoviću, a pozajmice Malbašiću i Aksentijeviću, dok je Saša Ilić najavio penzionisanje.

hotsport.rs/novosti.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Dženkins: Da znamo šta nam fali pobeđivali bismo

Južnoj Africi ipak priznata pobeda protiv svetskog prvaka