0
TimeOut

10 stvari zbog kojih je Ibrahimović bolji od Mesija i Ronalda

Objavljeno: 29.11.13 u 16:38

Real Madrid v Paris Saint-Germain FC - Pre Season Friendly

Možete da ga volite ili mrzite, ali nikako ne možete biti ravnodušni. Ako pitate Zlatana Ibrahimovića, ko je za njega najbolji igrač sveta odgovoriće vam da je to Zlatan iako se većina drugih bi složila sa tim izborom.

A šta to on ima, a nemaju ni Ronaldo ni Mesi? Pročitajte bar 10 razloga zašto je Ibra ispred dvojice pomenutih.

1. Fizički je jači od Ronalda i Mesija, ima crni pojas u tekvondou, ne štedi ni protivnika ni saigrače.

2. Ima i bolju autobiografiju koja je potukla sve rekorde po prodaji u njegovoj otadžbini, ali i generalno Evropi. Mnogi kažu da je to prva i jedina knjiga koju su pročitali.

3. Daje lepše i mnogo efektnije golove od Mesija i Ronalda. Ako uporedite Zlatanove golove neki su remek dela, takve Mesi i Ronaldo nikada nisu postigli.

4. Govori više jezika od Ronalda i Mesija. Zlatan uz maternji, zna italijanski, francuski, španski i naravno engleski, a malo natuca i “balkanski”.

5. Ima mnogo više neprijatelja, jer dok je Mesi politički korektan, a Ronaldo se svađa jedino sa Blaterom, Ibra nikome ne ostaje dužan. Posvađao se sa mnogima, njegove prozivke su legendarne, pomenimo samo Gvardiolu, nema potrebe dalje.

6. Ima svoju poštansku marku. Neki sajtovi pišu da švedska pošta očekuje da mnogi počnu da pišu pisma kako bi imali priliku da zalepe Zlatana na pismo.

7. Verovali ili ne, Ibrahimović je u karijeri od ugovora zaradio više novca i od Mesija i od Ronalda. Jeste on stariji, ali je zarađivao više i od jednog i od drugog kada su u pitanju ugovori sa klubovima iako po marketingu ne može da se meri sa Portugalcem i Argentincem.

8. Bliži je veri od pomenutog dvojca, setite se, Ibra je sam Bog.

9. Ne zanima ga “Zlatna lopta”, nikad nije bio ni blizu da je dobije, niti su ikad klub i država lobirali za njega, kao što je činjeno za Mesija i Ronalda.

10. Ima bolje tetovaže, Mesi i Ronaldo su po tom pitanju amateri.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter