1
TimeOut

FOTO:STARSPORT

Kalinić: Zvezdini igrači sami dolaze u pozorište, a Partizanove još mora neko da tera (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.13 u 09:53
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Poznati srpski glumac i veliki navijač Crvene zvezde Milan Kalinić osvrnuo se na dolazak sportista na pozorišne predstave.

Povod za to je bio organizovani dolazak u pozorište fudbalera Partizana, koji su u pratnji crno – belih dama Snežane Filipović i Biljane Obradović, gledali predstavu ‘Pevaj brate 2’ u kojoj Kalinić tumači jednu od uloga.

Nakon predstave glumci su se družili sa igračima, a Kalinić je iskoristio tu priliku za malo ‘peckanja’.

„Drago mi je da sve više sportista dolazi u pozorišta. Doduše na premijeri su bili igrači Zvezde, ali su oni došli samoinicijativno jer imaju razvijenu naviku da dolaze na kulturne manifestacije – rekao je Kalinić napravio kratku pauzu i potom nastavio:

„Igrači Partizana moraju da dolaze organizovano, mora neko da ih tera, ali dobro napreduju. Uskoro će početi da dolaze i sami“ u šali je rekao poznati glumac.

hotsport.rs/telegraf.rs

0
0

1 Komentara

  1. Vas g.dine Kalinicu mogu SAMO igraci zvezde da gledaju,jer Vi kao neostvareni glumac ne zasluzujete da neko dodje u pozoriste zbog Vas(ako uopste u nekom i “glumite“).Osvrnite se oko sebe,mozete Vi to i bolje nego sto glupim izjavama dokazujete da stvarno nema razloga da Vam se poveri neka ozbiljnija uloga,a dajuci sebi ulogu portparola c.z pokusavate da skrenete paznju na sebe na NAJgluplji nacin. S postovanjem

    Nenad Vojinovic

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter