0
Evrokupovi

Solbaken: Moranje Juventusa naša šansa

Objavljeno: 27.11.13 u 15:56

stale-solbaken

Na svom terenu uspeli su da remiziraju sa favorizovanim Juventusom, a sada ih očekuje teško gostovanje u Torinu. Očekivanja trenera Kopenhagena, Stalea Solbakena, pre duel sa „starom damom“.

„Juventus će biti pod velikim pritiskom i to može da bude naša prednost. Imam veliko poštovanje prema protivniku, ali baš ni malo straha. Svaki minut u ovom takmičenju za nas je dragocen. Protiv Real Madrida smo napravili glupe greške iako smo u prvom poluvremenu igrali dobro. Imamo dosta mladih igrača i moramo da se učimo na svojim greškama. Ovaj meč će nam takođe pomoći da porastemo. Mi smo zadovoljni svojim učešćem u grupi, odigrali smo dobro protiv nekih od glavnih kandidata za odlazak u narednu rundu. Poštujemo Juventus, imaju dobar napad, raspoloženog Ljorentea. Takođe imaju i veliki broj kvalitetnih veznih igrača. Pred nama je teška utakmica, ali imamo šanse. Nadamo se dobrom rezultatu“ – kazao je Solbaken.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter