0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Uz pomoć navijača do nove važne pobede

Objavljeno: 27.11.13 u 13:09
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je na današnjoj konferenciji za medije da je njegova ekipa veoma motivisana da protiv Makabija u sutrašnjem meču 7. kola Evrolige zabeleži važnu pobedu u borbi za Top 16 fazu i na taj način se revanšira Izraelcima za ubedljiv poraz u Tel Avivu.

„Jedina utakmica u dosadašnjem delu Evrolige gde nismo imali šanse da osvojimo bodove je taj meč u Tel Avivu, dok smo u ostalim bili konkurentni. Makabi sa velikim ambicijama učestvuje u Evroligi, a tim i iskustvo koje imaju im omogućava da igraju na takav način. Pokušaćemo da uz pomoć navijača u Pioniru dođemo do važne pobede“ – rekao je Radonjić.

Mladi stručnjak se osvrnuo na prethodno kolo Evrolige, u kojem je španska Kaha Laboral slavila u Tel Avivu i tako zakomplikovala situaciju.

„Bitno je da idemo od kola do kola. Ovo je meč sa Makabijem, želimo da odigramo dobro i pokušamo da ih savladamo. Ima još dosta utakmica do kraja. Makabi je protivnik sa velikom tradicijom i za nas bi pobeda nad takvim timom imala veći značaj od rezultatskog“ – naveo je strateg crveno-belih.

Radonjić je dodao da krilni centar Ivan Radenović nije trenirao i da će tek večeras biti jasno da li će moći da igra protiv Makabija. Zvezda je u Tel Avivu u utakmici drugog kola izgubila od Makabija sa 96:82.

„Moramo da igramo bolje u fazi odbrane. Dozvolili smo im da šutevima za tri poena naprave prednost. Dubinu koju daje Skorcijanitis moramo da svedemo na najmanju moguću meru. Daćemo sve od sebe da odigramo dobro“ – poručio je Radonjić.

Beogradski klub još jednom je apelovao na navijače da na sportski način podrže ekipu, jer će u slučaju novih incidenata klub biti drastično kažnjen.

Utakmica šestog kola D grupe Evrolige između Crvene zvezde i Makabija igra se u četvrtak od 19 sati u hali Pionir.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter