0
Evrokupovi

Navijači Kopenhagena napadnuti i isečeni u Torinu (FOTO)

Objavljeno: 27.11.13 u 18:13

Četiri navijača Kopenhagena napadnuta su i pretučena pred utakmicu sa Juventusom u Ligi šampiona, a dvoje od njih je zadobilo i rane od noža.

Pristalice danskog kluba, koje su stigle u Torino da bodre svoj tim na večerašnjoj utakmici protiv Juventusa, napadnute su tokom doručka u jednom lokalu. Gospodin i gospođa Ostergard su napadnuti i isečeni nožem, nakon čega su oboje hitno preveženi u bolnicu sa ozbiljnim povredama. Srećom, rane su brzo sanirane i uspešno se oporavljaju. Par je čak potvrdio da će uprkos napadu večeras biti na tribinama i bodriti svoje ljubimce.

Gospodin Ostergard je u izjavi za novinare rekao da neće podneti prijavu policiji, kao i to da nije zadovoljan medicinskim tretmanom:

„Razmišljali smo da li da sve prijavimo policiji, ali kako kada stvarno nemamo pojma kako su napadači izgledali. Tako da je to uzaludno. Takođe, užasno sam se nervirao dok sam sedeo u bolničkoj sobi i čekao lekara. Katastrofalno sporo se sve odvijalo“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter