0
Evrokupovi

Manćini: Probaćemo da pobedimo

Objavljeno: 27.11.13 u 10:47

roberto-mancini

Pred ekipom Galatasaraja je veliki izazaov, gostovanje na Bernabeu. Real je u ovom duelu izraziti favorit ali Roberto Manćini veruje da njegovi izabranici mogu do pozitivnog rezultata protiv “kraljevskog kluba”.

„Real je bio jak i prošle godine, a sada je još jači jer je Bejl fantastičan igrač, a Anćeloti sjajan trener. Ono što nas raduje je činjenica da ćemo imati sve igrače na raspolaganju. Neki možda i nisu 100 odsto spremni, ali imamo veliki izbor kvalitetnih igrača. Važno je da fudbaleri budu spremni jer se igra na Bernabeu, osećaj je fantastičan i mi ćemo pokušati da ostvarimo povoljan rezultat. Karlo Anćeloti je vrhunski stručnjak, trenirao je velike klubove i osvajao brojne trofeje. Iako znamo da će nam biti veoma teško moramo da odigramo dobro, moramo da probamo. Ukoliko želimo u narednu rundu naša najvažnija utakmica je predstojeća protiv Juventusa“ – kazao je Manćini.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter