0
Evrokupovi

Lučesku: Biće nam potrebna i sreća

Objavljeno: 27.11.13 u 16:47

mircea-lucesku

Pred ekipom Šahtjora je novi izazov pošto joj u goste dolazi Real Sosijedad. Trener ekipe iz Donjecka Mirčea Lučesku izneo je svoja očekivanja pred ovaj duel.

„Utakmice Lige šampiona su same po sebi uvek veoma teške, nije lako odrediti ko je favorit, a ko autsajder. Takmičenje smo počeli veoma dobro, pobedom u Španiji i mislim da su tada u Realu bili iznenađeni našim mogućnostima. Mislim da i pored promenljivih rezultata koje ostvaruje Real Sosijedad oni nisu pravo merilo kvaliteta te ekipe. Očekuje nas veoma teška utakmica, jer protivnik i dalje ima šanse za plasman u narednu rundu.

Očekujem da moji igrači pokažu igru kao protiv Mančestera i Leverkuzena, ali ovaj put potrebno nam je i malo sreće. Uvek je važno da pokažemo da smo jači od protivnika, a da li ćemo se plasirati u nokaut fazu zavisi od mnogo faktora. Moramo bolje da koristimo svoje šanse, ali moramo i da pokažemo da imamo zalog za budućnost. Talenat nije uvek dovoljan za uspeh. U ovakvom takmičenju potrebno nam je i iskustvo, koje neki naši mlađi igrači nemaju. Međutim, ja verujem u ovaj tim, verujem u igrače i verujem da će nam navijači pomoći da stignemo do pozitivnog rezultata“ – rekao je rumunski stručnjak.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter