0
Evrokupovi

Konte: Moja ekipa zna kako se igra pod pritiskom

Objavljeno: 27.11.13 u 14:18

antonio konte

U Kopenhagenu nije bilo pobednika, a da li će Juventus uspeti u Torinu da ostvari željenu pobedu i tako nastavi svoj evropski put, videćemo. Antonio Konte, trener „bjanko–nera“ izneo je svoja očekivanja pred drugi ovosezonski duel sa prvakom Danske.

„Moramo da pobedimo ukoliko želimo da nastavimo svoje učešće u ovom takmičenju. Meč će biti težak i pun opasnosti, ali rešenje je jednostavno – trijumf je pod stavkom obavezno jer u suprotnom gubimo sve šanse za dalji plasman. Igračima ne moram ništa posebno da objašnjavam i po tom pitanju sam potpuno miran. Ekipa je na okupu skoro dve godine i dobro zna kako se igra pod pritiskom. U timu nemamo samo Ljorentea i Teveza, ali tu su i Kvaljarela, Đovinko i Vučinić igrači koji su nam pomogli da osvojimo Skudeto, njih ne smem da zaboravim. Srećan sam što u ekipi imam odlične i snažne igrače u napadu“ – objasnio je Konte.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter