0
Evrokupovi

Hipija: Pobednika će da odluče nijanse

Objavljeno: 27.11.13 u 15:23

sami-hipia

Pobedu u prvom meču na domećem terenu odneo je Mančester (4:2), a da li će Bajer Leverkuzen uspeti pred svojim navijačima da se revanšira “crvenim đavolima”, koji su imali turbulentno sletanje na aerodrom u Kelnu, preostaje nam da saznamo večeras. Svoja očekivanja pred ovaj susret izneo je Sami Hipija, trener domaće ekipe.

„Ovo je izuzetno važan meč za obe ekipe, ali mi smo domaćini i to nam daje izvesnu dozu prednosti. Do sada smo na našem stadionu odigrali dosta dobrih utakmica što očekujem da se desi i večeras. Bez obzira na to neće nam biti lako da dobijemo Junajted. U Mančesteru smo bili malo uplašeni, nismo došli do svoje igre, ali sada smo kod kuće  i želimo da pokažemo sav svoj kvalitet. Naravno Mančester ima veoma dobar tim, sa kvalitetnim pojedincima. Ukoliko želimo da ih pobedimo, moramo da igramo timski. Pobednika će u ovom duelu da odluče nijanse“ – kazao je Hipija.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter