0
Evrokupovi

Gvardiola strepi od Tošića

Objavljeno: 27.11.13 u 12:05

Pep Gvardiola

Izabranici Pepa Gvardiole u prvom susretu su na domaćem terenu savladali CSKA. Međutim, sada Bajern očekuje teško gostovanje u uvek neugodnoj i hladnoj Moskvi. A šta Gvardiola očekuje od sutrašnjeg susreta?

„Moramo brzo da se naviknemo na vremenske uslove. Let je bio dug, ali isto tako je bilo i igračima CSKA kada su dolazili u Mihnen. Protivnik ima veoma odličan tim podjednako dobar napad i odbranu. Vrlo dobro se transformišu iz odbrane u napad. Neće nam biti lako, ali želimo pobedu. Imamo veliki problem sa povređenim igračima pa ću morati da sastavim tim od najboljih igrača koje imam na raspolaganju u koje potpuno verujem. Svaka utakmica je drugačija i ne verujem da će se ponoviti ona iz Mihnena. Kada je protivnik u pitanju bolje od ostalih znam Zorana Tošića i Sergeja Ignjaševiča i mislim da su odlični igrači“ – kazao je Gvardiola.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter