0
Domaći fudbal

FOTO; STARSPORT

Fudbaleri Zvezde u decembru dobijaju deo zarada

Objavljeno: 27.11.13 u 23:57
FOTO; STARSPORT
FOTO; STARSPORT

Nakon novih zahteva za raskid ugovora fudbalera Crvene zvezde, predsednik kluba Dragan Džajić razgovarao je sa fudbalerima i obećao im da će dobiti deo zarada do odlaska na zimski odmor.

„Situacija je takva da ne može da se reši za deset dana. Problemi su ozbiljni, a veliki dugovi su nasleđeni. Tačno je da svaki nezadovoljan igrač može da traži raskid, ali oni su u toj istoj poziciji bili i kad smo mi došli u klub“, u izjavi za Novosti objašnjava generalni sekretar Zvezde Miodrag Zečević.

Gensek crveno-belih se pita da li iza zahteva Marka Vešovića za raskid ugovora umesto neizmirenih obaveza stoji neki drugi motiv.

„Vešoviću je za prethodnih osam meseci isplaćeno 111.000 evra, što nije malo. U zahtevu za raskid navedeno je neispunjavanje obaveza iz ugovora, ali bih se zapitao da li tu ima i drugih motiva. Kako bilo, Upravni odbor će razgovarati i o ovoj situaciji“, kaže Zečević.

Menadžer Milan Bogdanović, koji zastupa interese Darka Lazovića, Nikole Mijailovića, Dragana Mrđe, Ognjena Ožegovića, a kao posrednik zastupa i interese Abiole Daude, uverava da, bar za sada, neće savetovati svoje klijente da zatraže raskid ugovora.

„Razgovarao sam sa čelnicima Zvezde koji su obećali da će uskoro isplatiti deo dugovanja. Moji klijenti su generalno zadovoljni i garantujem da nijedan neće podneti zahtev za raskid do poslednjeg jesenjeg kola. Šta će biti posle, ne mogu da tvrdim. Igrači će sami odlučiti, verovatno u skladu s tim kako klub bude ispunjavao obaveze. Oni shvataju situaciju i ne žele da je otežavaju, ali ipak, od ljubavi prema Zvezdi ne može da se živi“, objašnjava Bogdanović.

Šta će se u narednom periodu dešavati niko ne zna, ali stanje u našem najpopularnijem klubu je alarmantno, a rešenja je sve manje.

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter