0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Džajić: Uvek ću braniti interese Zvezde

Objavljeno: 27.11.13 u 11:16
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

U ponedeljak je bio aktuelan rat saopštenjima na relaciji Crvena zvezda – Partizan – FSS, a sada se prešlo na lični sukob preko novinskih stubaca. Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić očigledno nije mogao da istrpi jučerašnji istup sive eminencije Partizana Nenada Bjekovića pa je u intervjuu za Sport odgovorio na prozivke nekadašnjeg predsednika crno-belih.

„Tražio sam samo regularnost, a izgleda da ona nekome smeta. Nikoga nisam vređao i nisko udarao, a dobro znam da postoje raznorazne igre. Uvek ću braniti interese Zvezde u kojoj sam proveo lepe i uspešne godine, a to izgleda rivalima smeta. Sada je drugo vreme, ali gigant kao što je Crvena zvezda ima pored svih problema ogromne kapacitete“ – jasan je Džajić.

Svestan je prvi čovek crveno-belih o čemu se radi u celoj priči.

„Protivnike dobro poznajem i borim se sa njima skoro pet decenija. Kada se podvuče crta odneo sam ubedljivu pobedu. To im je izgleda posle mog povratka trn u oku, a nemam šta da krijem – uvek sam pratio Partizan. Ne znam što je tu problem, uvek ću pratiti sve rivale mog kluba“ – tvrdi Džaja.

Iapk, sa druge strane Topčiderskog brda sasvim drugačije posmatraju situaciju.

„Zvezda je imala primat, pa je pala i onda opet ustala i dve godine neprikosnoveno vladala. Partizan je šampion šest godina, a stalno se priča kako mi moramo ove sezone i onda se dešavaju propusti koji utiču na krajnju regularnost. Nećemo da ćutimo i sedimo skrštenih ruku i da na neke loše pojave ne reagujemo. Iza nas je pet miliona navijača koji traže osvajanje titule i to je pritisak na nas, njih ne zanimaju ni sudije, ni Fudbalski savez Srbije“ – zaključio je Džajić.

hotsport.rs/sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter